Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse

Visum til Dubai

Som udgangspunkt kan alle rejsende med et dansk pas få visum ved ankomsten til De Forenede Arabiske Emirater (inklusiv Dubai).

Visummet gælder for 30 dage fra ankomsttidspunktet og kan forlænges for yderligere 30 dage mod et gebyr.

Dit pas skal også være gyldigt i minimum seks måneder efter ankomsten, og børn skal have eget pas.

I princippet skal du også have en gyldig returbillet eller billet til et andet land, ligesom du skal kunne bevise, at du har penge nok til at betale for dit ophold i landet.

Det er i øvrigt værd at være opmærksom på, at israelske stempler i passet kan (lige som de fleste andre steder i regionen) give problemer ved indrejse til Dubai.

Ønsker du at arbejde i Dubai, skal du have en opholds- og arbejdstilladelse. Denne søges af den kommende arbejdsgiver gennem Indenrigsministeriet i De Forenede Arabiske Emirater.

Ovenstående regler er vejledende og kan ændre sig med kort varsel. Det er derfor også en god idé at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning for De Forenede Arabiske Emirater inden afrejse. Her kan du også læse en række andre gode råd omkring Dubai.

Kommentarer er lukket
Søger du: FlybilletFlybillet HotelHotel PakkerejsePakkerejse CharterrejseCharterrejse