Kan man få all inclusive i Dubai?

All inclusive er populært i store dele af verden. Dubai er dog en af de få undtagelser, hvilket der er flere årsager til.
All-inclusive i Dubai

All inclusive bliver mere og mere populært, når danskerne tager på ferie. Og det er da også et dejligt koncept, når man tager på en charterferie til et ressort et eller andet sted ude i verden.

For ofte ligger de store og populære ressort langt væk fra centrum af en større by. Og så er alternativet til hotellets restaurant en turistrestaurant i nærheden af hotellet.

Dubai forholder det sig lidt anderledes. Her er all inclusive ikke specielt typisk. Og det er der flere årsager til.

Først og fremmest ligger der så mange spændende og gode restauranter i nærheden af dit hotel i Dubai, ligegyldigt hvor du vælger at overnatte. Det betyder også, at all inclusive ikke giver samme mening som i ovenstående eksempel.

Mere storby end charterdestination

En anden årsag er, at Dubai på dette område også mere er en storby end en charterdestination. I New York ville man jo aldrig overveje all inclusive. Og i Dubai forholder det sig på samme måde.

Det betyder også, at der ikke på samme måde som til de fleste andre feriedestinationer i verden, er mulighed for all inclusive. Du vil dog næsten altid kunne finde en restaurant på hotellet, men det vil være at snyde dig selv, ikke at opsøge nogle af de andre, gode restauranter i nabolaget.

Noget af det, som mange også nyder på deres ferie, er at kunne få en drink i baren. Og har du all inclusive, skal du ikke tænke på at finde pungen frem. Men med Dubais skrappe alkohollovgivning, så er der heller ikke de samme muligheder her.

Selvom en del hoteller har tilladelse, så vil der ikke blive serveret alkohol på samme måde. Og det er endnu env grund til, at all inclusive konceptet ikke holder i Dubai.

Det er muligt at finde enkelte hoteller i Dubai, som kan tilbyde all inclusive. Så hvis du stadig insisterer på, at du ikke vil spise udenfor dit hotel, så er det en mulighed. Men du snyder dig selv for en masse gode madoplevelser på den måde.

De lækreste hoteller i Dubai
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.