Find de billige flybilletter til Dubai

Dubai er et stort knudepunkt på vejen mellem Europa og Asien. Det er derfor heller ikke svært at finde billige flybilletter til Dubai.
Billige flybilletter til Dubai

Der er ingen tvivl om, at den nemmeste måde at rejse til Dubai på, er med et direkte fly fra København til Dubai.

Lige nu er der to forskellige flyselskaber, der flyver direkte: Norwegian og Emirates. Og faktisk er det ofte muligt at finde nogle rigtige billige flybilletter med et af de to selskaber.

Norwegian er et lavprisselskab, så de har pr. definition billige flybilletter til Dubai. Det er dog værd at huske på, at der ofte kommer ekstra gebyrer på, hvis du ønsker ydelser, der ikke umiddelbart er en del af pakken.

NorwegianEmirates er omvendt et flyselskab med lidt højere priser, men mange vil nok også mene, at kvaliteten er højere.

Det er jo ikke uden grund, at Emirates ofte får priser for at være blandt de bedste flyselskaber i verden.

Og rent faktisk har Emirates ofte også kampagnetilbud, så hvis du er fleksibel og lidt vågen, så kan du være heldig at finde et rigtig godt tilbud på flybilletter til Dubai.

Spar penge med en lille omvej

Er det ikke et krav, at du skal flyve direkte, så er der pludselig en lang række forskellige muligheder at vælge imellem.

Rigtig mange flyselskaber flyver til Dubai, så hvis du tager via deres knudepunkt, så kan du ofte finde billetter til en god pris. Som regel er der altid minimum ét flyselskab, som kører tilbud på deres billetter.

Grundlæggende er der to muligheder. Du kan tage via en europæisk hovedstad, eller du kan tage via en lufthavn i regionen.

Der er rigtig mange muligheder, når det gælder europæisk flyselskaber til Dubai. Her er det bare at finde en flybilletsøgemaskine og gå på jagt.

QatarNår det gælder flyselskaber, som flyver fra København og lander i en lufthavn i nærheden af Dubai, er der et flyselskaber, som er oplagte at fokusere på.

Det er det nationale flyselskaber Qatar Airways, der lander i Doha i Qatar.

Herfra går der en lang række fly videre til Dubai – inklusiv fly fra nævnte Qatar Airways.

Et par generelle råd

Hvis du vil finde billige flybilletter til Dubai, er det også værd at følge et par generelle råd.

Først og fremmest skal du holde øje med de gode tilbud. Der er ofte flyselskaber, der sælger billige flybilletter. Og med det store antal af selskaber, der flyver til Dubai, kan du tit gøre et godt køb.

Så gælder det også om at være så fleksibel som muligt. Jo mere, du kan variere afrejse og hjemrejse, jo bedre tilbud kan du finde. Så har du mulighed for at rejse et par dage før og efter den ideelle dato, så kan der være mange penge at spare.

De lækreste hoteller i Dubai
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.