Direkte fly til Dubai

Der er rigtig mange flyruter fra Europa til Dubai. Men heldigvis behøver turen ikke gå via en anden, europæisk storby. For der er flere flyselskaber, der flyver direkte fra København til Dubai.
Direkte fly til Dubai

For få år siden, var det besværligt at rejse til Dubai. Her skulle du flyve via en anden europæisk hovedstad, hvilket godt kunne gøre flyveturen lang.

Heldigvis er det blevet meget nemmere, efter at der er kommet direkte fly til Dubai fra København.

Vil du flyve direkte, så er der to flyselskaber at vælge imellem:

  • Norwegian
  • Emirates

Emirates AirlineNorwegian er det klassiske lavprisselskab, hvor du ofte kan finde billige flybilletter.

Til gengæld der også skåret ned på alt det andet som mad, sædevalg og mulighed for at medbringe ekstra bagage. Du kan dog betale dig fra det meste.

Alternativet Emirates, der hører hjemme i Dubai, er et mere klassisk flyselskab, hvor du får lidt ekstra. Prisen er normalt lidt højere, men til gengæld kommer du også til at flyve med et selskab, som gang på gang vinder priser i rejsebranchen.

Flyvetid til Dubai

Hvis du flyver direkte til Dubai fra København, kan flyvetiden normalt klares på omkring seks timer.

Det betyder, at det ikke tager meget længere tid at flyve til Dubai end f.eks. Egypten eller De Kanariske Øer.

Der er dog så meget mere at opleve i Dubai, at det helt klart er et attraktivt alternativ til de klassiske vinterdestinationer.

Og sammenligner man flyvetiden til Dubai med flyvetiden til f.eks. Thailand, så kan det gøres på omkring den halve tid.

Det vil sige, at det faktisk giver mening at tage til Dubai, selvom du kun har en uges ferie – eller måske endnu mindre. Dubai kan sagtens besøges på en forlænget weekend.

De lækreste hoteller i Dubai
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.