Downtown Dubai

Hvis du vil bo centralt i Dubai, så er Downtown Dubai et godt valg. Her finder du både Dubai Mall og Burj Khalifa. Samtidig er resten af Dubai (inklusiv de lækre strande) kun en kort taxatur væk.
Downtown Dubai

Downtown Dubai er et af de nyeste områder i Dubai. Placeringen er meget central med Sheikh Zayed Road og Jumeirah vest for, Dubai Marina og Palm Jumeirah sydfor og Bur Dubai og Deira nordpå.

Downtown Dubai er derfor også et ideelt sted at finde et hotel i Dubai, hvis du gerne vil have let adgang til alle dele af Dubai.  Er du til gengæld på udkig efter det originale Dubai, så bør du søge et andet sted hen. Det samme gælder, hvis du gerne vil bo ved stranden.

Centralt i Downtown Dubai ligger Burj Khalifa, Dubai Mall og Dubai Fountain. Alene de tre ting kan give oplevelser til flere dage.

Dubai MallEr du til shopping, så er Dubai Mall med sine omkring 1200 butikker naturligvis også et Eldorado at komme til.

Alternativt kan du vælge den mindre Souk Al-Bahar, der med sine godt 100 butikker er Downtown Dubais svar på Madinat Jumeirah.

Du kommer i hvert fald ikke til at mangle shoppingmuligheder, hvis du vælger at bo i Downtown Dubai området.

Seværdigheder i Downtown Dubai

Tre af Dubais helt store seværdigheder ligger i Downtown Dubai. Det drejer sig om Dubai Mall, Dubai Fountain og ikke mindst Burj Khalifa, der med sine 828 meter rager højt op over alle Dubais andre, høje bygninger.

Burj Khalifa observationsdækBurj Khalifas ubetingede hovedattraktion (og den eneste del, der rent faktisk er åben for offentligheden) er observationsdækket på 124 etage.

Herfra er der en imponerende udsigt ud over en stor del af Dubai.

Kan du ikke få nok af udsigten fra Burj Khalifa, kan du vælge at booke et værelse på Armani Hotel, der ligger i selve bygningen.

For foden af Burj Khalifa ligger Dubai Fountain, der er en enorm, kunstig sø. I løbet af dagen og aftenen er der ”dansende” springvand, musik og lys.

Dubai springvandSærligt om aftenen er det et tilløbsstykke, hvor der er proppet med folk langs hele søens bred.

Et godt sted at se showet fra, er på en af de udendørs restauranter eller barer i Dubai Mall eller Souk Al-Bahar.

Den tredje attraktion indenfor få hundrede meter er Dubai Mall. I sig selv er verdens største storcenter en attraktion. Men ikke nok med det, så er der også flere seværdigheder indenfor i selve centret.

Det drejer sig bl.a. om akvariet Dubai Aquarium & Underwater Zoo, den indendørs forlystelsespark Sega Republic, den interaktive miniby for børn KidZania og ikke mindst Dubai Ice Rink, der er en skøjtebane med olympiske mål. Alt sammen noget der er meget populært hos børnene.

De bedste hoteller i Downtown Dubai
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud i Downtown Dubai.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.