Fly til Dubai

Når du flyver til Dubai, har du to muligheder. Du kan enten flyve direkte fra København. Eller du kan overveje muligheden for at komme endnu billigere af sted ved at flyve via en anden, europæisk lufthavn.
Fly til Dubai

De seneste år er Dubai blevet et af knudepunkterne for flyrejser mellem Europa og Asien. Og da København samtidig er et knudepunkt for flyrejser fra Skandinavien, betyder det, at flere og flere flyselskaber tilbyder direkte flyvning mellem København og Dubai.

Lige nu flyver to flyselskaber direkte mellem København og Dubai:

  • Norwegian
  • Emirates

Flyvetiden er cirka seks timer og priserne kan ofte holdes under 4000 kroner for en returbillet.

Emirates til DubaiGenerelt er Norwegian på papiret ofte lidt billigere.

Til gengæld skal du så betale ekstra for bagage, pladsbestilling, mad osv. Så sørg for at sammenligne priserne grundigt, inden du bestiller din flybillet.

Det er også værd at bemærke, at Emirates har vundet et hav af priser for bedste flyselskab. Så det kan også være værd at tage i betragtning, når der kigges på prisen.

Kampagnetilbud

Flyselskabet Emirates er ikke det eneste flyselskab i regionen, som flyver til København. Det betyder også, at der ofte er stor konkurrence på flybilletterne fra København, således at du kan finde gode kampagnetilbud på flybilletter.

Qatar AirwaysSå hvis du er villig til at bruge lidt længere tid på flyrejsen til Dubai, kan du f.eks. også vælge at flyve med Qatar Airways til Doha i Qatar.

Fra Doha er der kun en kort flyvetur videre til Dubai.

Alternativt kan du vælge et af de andre, europæiske flyselskaber, der flyver fra Dubai til en af de europæiske hovedstæder.

Tag et stopover

Da Dubai er et populært knudepunkt til Asien, er der også flere og flere som vælger et stopover i Dubai.

Har du f.eks. fundet nogle billige flybilletter til Bangkok med Emirates, kan du vælge at dele rejsen op i to ved at tage et par dage i Dubai.

Her kan du så lige se nogle af de populæreste seværdigheder, inden du flyver videre. Ofte koster et stopover ikke ekstra.

De lækreste hoteller i Dubai
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.