Forside-tekst

Strand og storbyferie i Dubai

Dubai er den perfekte feriedestination. Her kan du både dase på stranden og opleve en masse storslåede seværdigheder.

Hvis du rejser til Dubai, kan du nyde solen i en strandstol om formiddagen og besøge verdens højeste bygning Burj Khalifa om eftermiddagen. Eller du kan shoppe i verdens største shoppingcenter Dubai Mall. Alt er muligt i Dubai.

Du kan flyve direkte til Dubai fra København. Og gør du det, så kan du være fremme i løbet af kun seks timer. Så det giver mening at besøge Dubai i alt fra en forlænget weekend til flere uger.

Vejret i Dubai er perfekt med temperaturer som en god dansk sommerdag om vinteren og noget højere om sommeren. Bliver det for varmt, kan du altid søge indenfor, hvor der er aircondition overalt.

Der er også masser at foretage sig for børnene i Dubai. De vil elske de lækre strande, og kommer de til at kede sig er der flere vandland, temaparker, en delfinlagune og ikke mindst både en indendørs skøjtebane og skibakke.

Hotellerne i Dubai er af høj klasse, og der er noget for enhver smag hvad enten du er et forretningsrejsende, par eller en hel familie. Og priserne er meget rimelige med mange gode kampagnetilbud.