Spil golf i Dubai

Det er ikke billigt at spille golf i Dubai. Til gengæld får du en golf-oplevelse for livet, hvis du kombinere storbyferie eller badeferien med en tur på en af de mange, fantastiske golfbaner.
Golf i Dubai

Spiller du golf, bør du ikke snyde dig selv for en rejse til Dubai. Her ligger nogle af verdens bedste baner designet af de største navne indenfor sportsgrenen.

Klubberne kræver ikke medlemskab, men prisen er meget høj. Til gengæld får du en golfoplevelse i verdensklasse.

Vil du spare nogle penge, så kan du spille billigere om sommeren. Bare husk på, at vejret kan være meget varmt på dette tidspunkt.

Banerne

Blandt banerne er der Emirates Golf Club, hvor Dubai Desert Classic bliver spillet som en del af PGA Europa Touren. Banen er designet Nick Faldo og blev i 2009 kåret som en af de bedste baner udenfor USA af Golf Digest.

Emirates Golf ClubVil du have en naturoplevelse samtidig med, at du spiller golf?

Så kan du også besøge Dubai Creek Golf & Yacht Club, der ligger lige ved Dubai Creek. Banen er i øvrigt blevet redesignet af danske Thomas Bjørn.

Dette er bare to af de mange golfbaner, der ligger i Dubai. Så kombiner en storbyferie eller badeferie med en tur på golfbanen.

De lækreste hoteller i Dubai
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.