Prøv et krydstogt fra Dubai

Vil du gerne på et krydstogt, der er anderledes end dem i Caribien eller Middelhavet, så er et krydstogt fra Dubai et oplagt valg. Her får du en spændende kombination af nyt og gammelt.
Cruise fra Dubai

Det er oplagt at kombinere krydstogt med en rejse til Dubai, hvis du vil have en række spændende oplevelser.

Du kan komme hurtigt og forholdsvis billigt til Dubai, om her får du nogle helt andre oplevelser, end du f.eks. får på et krydstogt i Caribien.

Et typisk krydstogt starter og slutter i Dubai. På vejen besøger du nogle af de andre emirater i De Forenede Arabiske Emirater samt ofte også nabolandet Oman.

Kombination af nyt og gammelt

Kombinationen af det moderne Dubai og det mere traditionelle Oman giver nogle helt særlige oplevelser, som du vil tænke tilbage på længe efter.

Undervejs har du mulighed for at komme på en række udflugter, der viser en anden side af landet end bare skyskraberne i Dubai.

På skibet kan du slappe af med god mad og interessant underholdning. Eller du kan vælge en tur i poolen. Valget er helt dit eget.

Før eller efter krydstogtet er det så oplagt at kombinere badeferie og storbyferie i selve Dubai.

De lækreste hoteller i Dubai
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.