Vejret i Dubai

Hvis du drømmer om sol og varme i stedet for sne og mørke, så er Dubai den perfekte destination. For med nærmest 100 % solgaranti kan du være mere sikker på godt vejr, end hvis du f.eks. tager til De Kanariske Øer.
Dubai-vejr

Dubai er den perfekte vinterdestination, hvis du drømmer om sol og varme i stedet for sne og mørke.

Vælger du Dubai som feriedestination, har du en sikker solgaranti. Her kan du forvente dagtemperaturer på omkring 24 grader og ca. otte solskinstimer om dagen.

Kamel på strandenMange mennesker flyver til Egypten og De Kanariske Øer på ferie om vinteren, men her er en Dubai rejse et godt alternativ.

Rejsetiden er kun en smule længere. Til gengæld er der langt mere at opleve end i f.eks. Sharm el Sheikh eller Gran Canaria.

Udover gode strande er der en lang række seværdigheder og fantastisk shopping. I det hele taget byder Dubai på storbyferie, som du ikke finder i Egypten.

Dubai er også et godt alternativ til Thailand. Flyvetiden er næsten den halve, så hvor det er spild af tid at tage til Thailand i mindre end 14 dage, så kan du sagtens tage på en uges charterferie til Dubai.

Faktisk er afstanden til Dubai kort nok til, at du kan tage på en forlænget vinterweekend ned til varmen.

Dubai om sommeren

Om sommeren er der rigtig varmt i Dubai. Her kan temperaturerne komme helt op på 40 grader.

Jumeirah Beach HotelDet betyder dog ikke, at du bør holde dig fra at tage til Dubai på sommerferie.

Ved strandene kan du tage en forfriskende dukkert. Og kommer du indenfor, så kan du være sikker på, at der er rigelig med aircondition til at køle dig ned.

Samtidig er hotellerne langt billigere om sommeren end om vinteren, hvor det er højsæson i Dubai. Så det er faktisk muligt at bo på et fem-stjernet luksushotel til en pris, der er til at betale.

Vejrstatistik for Dubai

Gennemsnitstemperaturer og solskinstimer er fordelt på følgende måde:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Temperaturer 23 24 27 32 36 39 41 41 39 35 30 26
Solskinstimer 8 7 8 9 11 11 10 10 10 10 9 8

Så forvent behagelige temperaturer som en dansk sommerdag om vinteren og høje temperaturer fra april til oktober.

De lækreste hoteller i Dubai
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud på populære familiehoteller, lækre strandhoteller og fantastiske luksushoteller.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.