Dubai Marina

Dubai Marina er en del af det nyopførte New Dubai. I området finder du både en dejlig strand og en hyggelig marina med masser af restauranter. Dubai Marina er da også på kort tid blevet et populært område for både lokale og turister.
Dubai Marina

Dubai Marina er en del af det såkaldte New Dubai, der er skudt op indenfor de seneste år.

Området ligger i den sydligste del af Dubai med Jebel Ali, der er verdens største menneskeskabte havn, som nærmeste nabo længere sydpå i udkanten af Dubai.

Dubai Marina er på kort tid blevet et af de mest populære områder for både lokale og turister. Her er da også masser at se på og opleve.

Marina WalkLangs den flere kilometer lange marina, ligger Marina Walk med barer, restauranter og butikker.

Herfra kan du nyde de mange kæmpe yachter og ikke mindst den imponerende skyline fra alle skyskraberne.

Mellem stranden og marinaen ligger Jumeirah Beach Residence (også bare kaldet JBR), der består af 40 tårne med beboelse, butikker og kontorer. Alt sammen bygget på kun fem år.

Langs bebyggelsen finder du The Walk (også kaldet Jumeirah Beach Walk), der er stedet at slentre om aftenen. Da det åbnede, var det Dubais første udendørs promenade med butikker og restauranter.

Jumeirah Beach ResidenceSpecielt fredag og lørdag aften er det et godt sted at spotte sportsvogne som Ferrari og Maserati.

Selve stranden er bred og med godt sand. Og heldigvis er det meste af den gratis og åben for alle.

Har du brug for yderligere shopping, kan du også gøre det i Dubai Marina Mall, der bare er et af mange storcentre i Dubai.

Sidst men ikke mindst så ligger nogle af Dubais bedste hoteller også i Dubai Marina.

Seværdigheder i Dubai Marina

Til forskel for de fleste andre områder i Dubai, så er der ikke de store seværdigheder i Dubai Marina.

En stor del af oplevelsen består i at slentre langs Marina Walk eller Jumeirah Beach Walk og kigge på folk.

Dubai Marina solnedgangDu må heller ikke snyde dig selv for at opleve solen gå ned bag skylinen og lysene blive tændt i de mange skyskrabere rundt om marinaen.

Det kan du nemt opleve fra en af de mange barer eller restauranter i området.

Endnu bedre er det dog at tage en sejltur i marinaen med en af de mange turbåde. Her kommer du også ud af selve marinaen og tæt på Palm Jumeirah.

De bedste hoteller i Dubai Marina
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud i Dubai Marina.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.