Palm Jumeirah

Palm Jumeirah er en kæmpe, menneskabt ø - formet den som en palme. På øen ligger der en god blanding af ferielejligheder, dyre boliger med direkte adgang til stranden og kæmpe hoteller i alle prisklasser - inklusiv det imponerende Atlantis med egen vandpark.
Palm Jumeirah

De fleste mennesker kender nok Palm Jumeirah, der er en menneskabt ø formet som en palme i havet ud for Dubai. Derfor kaldes den også for ”Palmeøen”.

Øen, der er 5 km2, ligger vest for Dubai Marina. Bebyggelsen er en blanding af alt fra ferielejligheder i turistklassen til dyre boliger med direkte adgang til stranden.

Atlantis om nattenDesuden findes der flere hoteller, hvor det mest kendte er Atlantis The Palm, der foruden hotelværelser også rummer både et vandland, et akvarium og en delfinlagune.

Det gør det til et meget populært valg hos børnene.

Sidst men ikke mindst er der en række shoppingmuligheder, der dog er forholdsvis begrænsede i forhold til de fleste andre områder i Dubai.

Adgang til øen foregår via en bro lige nord for Dubai Marina. Herfra er der nem forbindelse til Sheik Zayed Road motorvejen, der løber hele vejen igennem Dubai.

Alternativt kan du benytte Palm Jumeirah Monorail, der løber fra fastlandet og helt ud til Atlantis The Palm for enden af ”palmen”.

Palm Jumeirah ligger ikke så centralt som andre områder i Dubai. Men for børnefamilier kan området helt klart anbefales på baggrunden af de gode strande og børnevenlige seværdigheder.

Seværdigheder på Palm Jumeirah

Den største seværdighed på Palm Jumeirah er stranden, der på grund af øens udformning udgør en meget stor del af det samlede areal.

De egentlige seværdigheder ligger alle sammen i forbindelse med Atlantis The Palm hotellet.

Lost ChambersHer finder du Aquaventure, der er en vandpark med en lang række forskellige mere eller mindre vilde forlystelser.

Højdepunktet (i bogstaveligste forstand) er det 27,5 meter høje tårn Ziggurat, hvor du kan vælge imellem syv rutsjebaner.

Lost Chambers er en anden forlystelse, der ligger ved Atlantis The Palm. Det er et akvarium, der er baseret på myten om Atlantis. I de i alt 20 akvarier kan du opleve 65.000 eksotiske fisk og havdyr.

Endelig er der Dolphin Bay, hvor du kan svømme sammen med delfiner i deres rette element. Både voksne og børn får en stor oplevelse ud af at lege, kysse og kramme de kloge dyr.

De bedste hoteller på Palm Jumeirah
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud på Palm Jumeirah.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.