Sheikh Zayed Road

Sheikh Zayed Road er Dubais hovedfærdselsåre og en meget travl motorvej, der løber hele vejen igennem Dubai. Området har ikke i sig selv så meget at byde på. Til gengæld er du aldrig langt væk fra alle de andre, spændende steder i Dubai.
Sheikh Zayed Road

Sheikh Zayed Road er Dubais hovedfærdselsåre og en meget travl motorvej, der løber fra Bur Dubai i nord og helt ned til Jebel Ali Port, der ligger 55 kilometer længere sydpå.

Når du bevæger dig rundt imellem de enkelte områder i Dubai, vil du med stor sandsynlighed komme til at benytte Sheikh Zayed Road.

Sheikh Zayed Road metroEn mulighed er at benytte taxa, men du kan også vælge at bruge Dubais metro, der løber hele vejen langs Sheikh Zayed Road fra nord til syd.

Langs en stor del af vejen ligger der den ene skyskraber efter den anden.

Den mest berømte og ikke mindst største er naturligvis Burj Khalifa, der er en del af det nye Downtown Dubai.

Og så er Sheikh Zayed Road også hjemsted for en af de mest specielle ting i Dubai: en skibakke.

Seværdigheder langs Sheikh Zayed Road

Der er ikke så mange seværdigheder i den centrale del af Sheikh Zayed Road, som der er i mange af de andre områder. Til gengæld er du tæt på motorvejen, hvis du vælger at bo her i Dubai. Og derved kan du hurtigt komme til en stor del af Dubai.

Mall of the Emirates skiEn seværdighed er der dog. Og det er endda en af de mere specielle: Ski Dubai.

Ski Dubai er en imponerende skibakke i betragtning af, at den befinder sig indenfor i storcentret Mall of the Emirates. Det er en oplevelse, som du næsten kun kan få på en rejse til Dubai.

Mall of the Emirates er i øvrigt også en ganske udmærket sted at shoppe. Indtil Dubai Mall blev bygget, var det faktisk det største storcenter udenfor Nordamerika. Og der er da også en lang række mærkevarebutikker og restauranter.

Sheikh Zayed Road ligger også lige op til området Downtown Dubai med de mange seværdigheder som Burj Khalifa, Dubai Mall og Dubai Fountain.

I yderkanten af Sheikh Zayed Road syd for Dubai Marina er der til gengæld planlagt fire forskellige tema-parker for børn (og barnlige sjæle): Legoland Dubai, Motiongate Dubai, Bollywood Parks Dubai og Six Flags Dubai.

De tre første er allerede bygget. Og den sidste er også på vej.

De bedste hoteller ved Sheikh Zayed Road
Hos Hotels.com finder du mere end 4.500 overnatningsmuligheder i Dubai. Se alle de gode tilbud ved Sheikh Zayed Road.
De bedste pakkerejser til Dubai

DTF-Travel har en lang række forskellige pakkerejser til de mest spændende områder i Dubai. Find den rejse, der passer bedst til jer.

De billigste flybilletter til Dubai

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du altid finde de billigste flybilletter til Dubai.